Trik za pripremu najukusnijih šampinjona ikada: Kulinarska tajna iz najboljih restorana

Pripremljeni na ovaj način najbolje idu uz belo meso i pirinač

23.09.2024. 15:23
  • Podeli:
Pečurke (1)-64355360d5871.webp Foto: Pixabay

Šampinjoni se obično služe kao prilog mesu, ali mogu se jesti i zasebno kao obrok jer su veoma hranljivi. Međutim, ukoliko niste vešti u pripremi pogledajte recept u nastavku za pripremu najukusnijih šampinjona do sada. Pripremljeni na ovaj način najbolje idu uz belo meso i pirinač, piše Stvarukusa.rs.

Sastojci:

  • 500 g šampinjona
  • 1 glavica crnog luka
  • 3 čena belog luka
  • maslinovo ulje
  • suvi biljni začin, so, biber
  • malo rendanog kačkavalja
  • svež peršunov list

Priprema:

Šampinjone obrisati ubrusom i odstraniti drške. Birajte manje da biste ih cele pržili. U tiganj sipati maslinovo ulje i dinstati šampinjone. Dodati seckan luk pa kad se proprži i šampinjoni zarumene okrenuti ih i dodati beli luk. Pržiti minut dva. Dodati začin, so, biber i rendan kačkavalj, na kraju seckan peršun. Čim se kačkavalj istopi isključiti ringlu i servirati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()