Jednostavna i brza priprema i ukus koji se pamti.
Ako ste se odlučili da pravite zimnicu ove godine onda vam predlažemo da obavezno isprobate i kiseli karfiol.
Jednostavna i brza priprema i ukus koji se pamti.
Biće super posluženje ako slavite slavu, jer je odličan prilog uz pečenje, ali je odličan i kao salata.
Opere se povrće, karfiol se iskida na ružice, šargarepe se oljušte i iseku na kružiće, celer se takođe iseče na krupno zajedno sa stablom i listovima. Poređaju se gusto u tegle.
Sipa se sirće do donje crte dodaje se so i šećer i dopunjava se do gornje ivice vodom. Zatvara se poklopcem i ostavlja da se ukiseli. Brza turšija i lagana za pripremu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.