Cela kuća zamiriše od njih
Svi volimo papriku kad se prži, peče i pohuje, a mi vam danad iz bakine kuhinje donosimo punjenu papriku od koje zamiriše čitava kuća.
Paprike oprati i iseći na pola po širini.
Sir izdrobiti, dodati pavlaku seckan peršun, seckan beli luk, griz, po želji so. Izjednačiti i puniti paprike.
Odozgo narendati kačkavalj i peći na 200 stepeni oko 30 minuta.
Služiti tople.
U videu u nastavku teksta možete detaljnije pogledati pripremu ovih paprika.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.