Recept je proveren, a ukus savršen
Iz bakine kuhinje donosimo recept za mekane mafine.
Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno sa praškom za pecivo. Dodati jogurt, ulje, pa izjednačiti. Odvojiti jedan deo pa u njega staviti dve kašike kakaoa izmešanog sa mlekom.
Mafine obložiti sa papirnim otvorima pa sipati prvo svetli, pa na njega staviti po tri višnje.
Odozgo sipati čokoladni deo. Peći na 200 stepeni C 40 minuta.
Posuti prah šećerom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.