Osetite ukus Mediterana u svakom zalogaju
Recept za kapreze sendvič je dokaz da su najbolje stvari u životu najjednostavnije.
Veoma ga je lako napraviti, ali je i dalje neverovatno ukusan, zahvaljujući sočnom, slatkom paradajzu, osvežavajućem pesto sosu i kremastom mocarela siru.
Poređajte ih između kriški sveže pečene fokače ili tostiranog hleba i imaćete lagan i brz obrok za svako doba dana.
Ako koristite fokaču, prepolovite je. Namažite po četiri parčeta fokače ili hleba sa 1/4 kašike pesta, a ostale četiri sa malo maslinovog ulja.
Isecite paradajz i mocarela sir na kriške slične debljine.
Ređajte rukolu, luk i mocarelu na parčad namazanu pestom, a zadim ih prelijte balzamikom.
Poklopite ih drugom polovinom hleba koja je premazana maslinovim uljem.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.