Prezle odlaze u zaborav, ovaj sastojak će učiniti da ćufte budu ukusnije nego što možete da zamislite
Foto: PixabayZa mekane i sočne ćufte potrebno je nekoliko jednostavnih sastojaka. Uz ovaj sjajni trik jelo će nestati sa tanjira brzinom svetlosti.
Potraga za tajnim sastojkom je i zvanično prestala, u nastavku teksta saznajte šta je to što obavezno morate da dodate u vašu smesu za ćufte kako bi one bile nezaboravnog ukusa.
Ako spadate u one domaćice koje dodaju prezle u smesu, nudimo vam tri ukusnije opcije koje će ćufte učiniti nikad sočnijim.

Crni luk
Umesto prezli koristite samlevenu glavicu crnog luka. Ne samo što se ćufte neće raspasti, već će biti i mnogo ukusnije.
Ovsene pahuljice
Ovsene pahuljice najpre potopite u mleko, pa dodajte smesu u mleveno meso.
Griz
Umesto prezli možete da stavite i griz, nekima će ukus biti isti, a nekima dosta bolji. U svakom slučaju - nećete pogrešiti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







