Idealan ručak za posne dane
Foto: Bakina kuhinjaPripremite se za pravu gozbu ukusa koja će vas oduševiti jednostavnošću i bogatstvom. U ovom videu, Bakina kuhinja vam donosi savršen recept za posni ručak – zlatno prženi oslić, hrskav spolja, a sočan iznutra, u kombinaciji sa osvežavajućom i aromatičnom krompir salatom.
Otkrijte tajne kako da riba bude savršeno panirana i pečena, i kako da krompir salata dobije onaj poseban, domaći šmek.
Ovo jelo je idealno za posne dane, ali i za svaki put kada poželite nešto ukusno, zdravo i brzo. Pogledajte video i uživajte u svakom zalogaju.
Potrebno je:

Potrebno je:
Priprema:
Ribu očistiti i iseći na filete po želji. Posoliti. U kesu od zamrzivača staviti oba brašna sa paprikom i izmešati. Staviti ribu u kesu, istresti i dobro izmešati sa kesom. Izvaditi iz kese i otresti višak brašna. Pržiti u vrelom ulju da zarumeni sa jedne i druge strane oko 20 minuta. Vaditi na papirni ubrus.
Krompir skuvati sa ljuskom pa ohladiti i iseći na krugove ili na kocke.
Posoliti, dodati mleveni biber i so. Luk iseći na rebarca, posoliti da odstoji pet minuta, pa izmešati sa krompirom. Sipati jednu kašiku sirćeta, malo ulja i promešati. Salata je gotova.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







