1001 način za kombinovanje: Bela klasik majica - komad koji ne izlazi iz mode

Ide uz sve i prilagodljiva je svačijem stilu, razlog više da je imate u svom ormaru

06.03.2024. 16:40
  • Podeli:
bela majica moda pixabay-65e83b85dfcc3.webp Foto: Pixabay

Obična bela majica oduvek je bila jedan od omiljenih modnih komada i zapravo, pravi je fešn izazov uklopiti je u ostatak autfita tako da ne deluje dosadno i monotono.

Ali bez obzira koji ćete model odabrati ili da li će to biti sasvim obična bela majica ili sa nekim natpisom, printom, aplikacijama, činjenica je da je možete uklopiti u bezbroj modnih kombinacija, dakle može se kombinovati i u sportskom, kežual, hip-hop ili nekom drugom stilu. 

Možda je ranije bilo nezamislivo nositi belu majicu na radnom mestu, ali danas uopšte nije. 

Tako, izvucite jednu iz vašeg ormana i iskombinujte je sa klasičnim pantalonama sa širokim nogavicama, sa odelom ili sa uskom midi suknjom.

Možete dodati maramu ili neki broš kao modni dodatak i izgledaćete savršeno.

Za ležerniji stil, nije uopšte problem, jer je možete uklopiti bukvalno u svaki modni izraz. 

Nama se posebno dopada kada je u kombinaciji sa haljinama na bretele, ili sa širokom suknjom sa printom. Jedna od najčešćih kombinacija je sa šorcevima ili bermudama.

Naravno, ne možemo zamisliti nijedno godišnje doba bez džinsa, pa odaberite model farmerica koji vam najviše odgovara, dodajte belu majicu i neki diskretan nakit i bićete super stilizovani za neobavezna okupljanja.

Ništa manje privlačnije ne izgleda i u kombinacijama koje podrazumevaju svečeniji izgled. 

U kombinaciji sa suknjom sa sjajem ili na primer metalik pantalonama i visokim potpeticama, sasvim će zadovoljiti potrebnu dozu elegancije.

Bela majica je praktična i lako prilagodljiva svačijem stilu, što je samo razlog više da je imate. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()