Zamašćene rešetke biće kao nove
Roštilj je omiljena vikend zabava ali i letnja zanimacija mnogih.
I dok se hrana pojede za tili čas, ostane uvek isti problem - kako efikasno očistiti roštilj da bi i za drugi put bio kao nov.
Rešetke roštilja je zapravo vrlo jednostavno očistiti.
Dok je još topao, ali prohlađen, pospite na rešeteke sodu bikarbonu i preko toga stavite list iz novina i potom sve prelijte sirćetom.
Sve ovo je potom potrebno prekriti poklopcem.
Para od još toplog roštilja učiniće će svoje, a na vama je da samo skinete novine i prebrišete roštilj krpom ili sunđerom.
Sledeći put možete se pohvaliti roštiljom koji će izgledati kao nov.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.