Jedostavam trik, a iza vas neće ostaviti nered
Krompir je jedna od onih namirnica koju svi vole i koja kako god da se spremi podjednako je ukusna. Ipak, ponekad nam je guljenje krompira mrsko i oduzme malo više vremena.
Zahvaljujući viralnim videima dosad smo naučili mnogo kulinarskih trikova, od toga kako iseci salatu na pravi način, do toga kako napraviti najbolji sendvič za doručak, a sada je došao red na guljenje krompira.
Evo kako se to radi:
Stavite krompir na radnu površnu, „na bok“.
Nožem zasecite crtu oko sredine krompira, vrtite krompir tako da se početak i kraj crte povežu.
Stavite krompir u kipuću vodu i kuvajte ga koliko je potrebno.
Skinite koru jednostavno, krenite od sredine i ona će se sama "odlepiti".
Ništa lakše.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.