Stručnjaci tvrde da ćete dodavanjem ove namirnice eliminisati gorčinu i kafa će dobiti mnogo bolji ukus
Najomiljenije piće većine je kafa. Sa prepoznatljivim ukusom i aromom, priprema se od prženih zrna kafe.
Glavni sastojak ovog toplog napitka je kofein, koji prelazi direktno u krv i stimuliše centralni nervni sistem, mozak, povećavajući budnost, pažnju i raspoloženje.
Kada sledeći put pijete jutarnju kafu, setite se da umesto mleka i šećera ubacite malo soli. Time ćete potisnuti gorčinu i poboljšati ukus, prenosi Američki sajt „VinePiar“ .
Ono što je takođe zanimljivo i što će vas dodatno naterati da počnete ovo da primenjujete, jeste podatak da so sadrži mnogo manje kalorija u odnosu na mleko i šećer.
Međutim, jako je važno znati da ne treba preterivati, dovoljno je staviti prstohvat soli, u suprotnom kafa će vas se pretvoriti u najgoru noćnu moru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.