Isprobajte trik koji vam može pomoći da povratite hlebu svežinu
Hleb je namirnica koju kupujemo gotovo svaki dan, iako se neretko dešava da nam ostane čak i pola vekne od prethodnog dana. Jasno je da bajat hleb niko, naročito mlađi, neće jesti.
Međutim, postoji jedan trik kojim ćete jučerašnji hleb ponovo učiniti svežim i ukusnim. Najpre uključite rernu na 200 stepeni i sačekajte da se zagreje.
Kada se rerna zagreje, hleb stavite ispod slavine i pokvasite. Nema potrebe da ga natapate, ali ga nemojte ni samo isprskati.
Nakon toga, stavite hleb u tepsiju i ubacite u rernu na 10 minuta. Hleb će nakon toga biti hrskav i ukusan, kao da je domaći.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.