Tri sastojka koja će mleveno meso učiniti još ukusnijim i sočnijim

Rezultat će vas oduševiti

15.05.2023. 13:44
  • Podeli:
Mleveno meso (1)-63f770bc5ecef.webp Foto: ixabay

Jela od mlevenog mesa su preukusna, a bilo da više volite ćufte, faširane šnicle, ili vam uopšte nije teško da napravite veknu od mlevenog mesa, postoji nekoliko načina da poboljšate njegov ukus.

Iskusne domaćice otkrivaju tri trika koja možda niste očekivali, ali će učiniti da mleveno meso bude mnogo ukusnije.

Sve što je potrebno jeste da u mleveno meso dodate nekoliko namirnica i da uživate u poboljšanom ukusu.

Namirnice ne morate dodavati odjednom, slobodno odaberite samo jednu i isprobajte trik koji ćete, sigurni smo, stalno koristiti.

Puter

Puter, pre nego ga dodate u mleveno meso, zamrznite, a zatim ga izrendajte. Dodajte u smesu začine i napravite jelo po želji.

Švapski sir

Možda ovo niste očekivali, ali ukoliko švapski sir budete dodali u mleveno meso, ono će biti neverovatno sočno i mekano. Kada je o količini reč, na kilogram mesa ide oko 300-350 g sira.

Paradajz

Izblanširajte paradajz, a zatim ogulite kožicu i iseckajte ga na kockice, ili ga izblendirajte. Takav paradajz dodajte u mleveno meso.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()