Pojačanje na Marakani: Crvena zvezda dovela levog beka iz Bolonje

On je sa srpskim šampionom postigao trogodišnji ugovor

18.06.2024. 18:00
  • Podeli:
anan fk crvena zvezda-6671ad291b7dc.webp Foto: Fk Crvena zvezda

Crvene zvezda je nastavila sa pojačanjima ovog leta, pošto je na Marakanu stigao i Ebenezer Anan, levi bek koji je igrač Bolonje, a koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru, gde je bio standardan član.

Ebenezer Anan igra na poziciji levog beka, a javnost u Srbiji je mogla da ga upozna ove sezone, kada je igrao za Noci Pazar na čak 30 utakmica i upisao je dve asistencije.

- Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe - istakao je Anan.

Čini se kao da on neće biti jedino pojačanje na ovoj poziciji, pošto Zvezda intenzivno radi i na dovođenju Seola iz Južne Koreje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()