Po bakinom receptu su ukusniji nego inače
Foto: Bakina kuhinjaOduvek ste voleli čupavce, ali vam je dosadio onaj stari, suvi recept? Sada vam baka Jela predstavlja čupavce na savremen način – desert kome nećete odoleti, pravi san snova.
Trik je u tome što je biskvit mekan kao pamuk i ima iznenađenje iznutra koje ga čini savršenim. Naravno, preliven je bogatom čokoladnom glazurom i uvaljan u kokos. Pogledajte sve korake i pripremite desert za koji će vam tražiti recept.
Za biskvit:

Preliv:
Umutiti jaja sa sećerom, dodati jogurt razmekšan i margarin, vanilin šećer, brašno sa praškom za pecivo i sve dobro mikserom izjednačiti. Pleh podmažite uljem i pobrašnjivite.
Sipajte smesu i dobro izjednačite, protresite levo i desno da se lepo slegne. Malom kašičicom vadite džem i u malim razmacina ubacite u testo. Pecite na 200 stepeni C 40 minuta. Pred kraj pokriti. Dobro ohladiti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







