Tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
Za koru:
Za fil:
Za fondan:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi penasto umutite belanaca, pa polako dodajte šećer, žumanca, brašno, kakao i mlevene orahe. U veliki pleh obložen pek papirom izlijte smesu pa utisnite. Pecite koru 15 do 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Ostavite da se prohladi pa isecite koru na 3 trake. Pomešajte ohlađenu kafu sa žumancima, šećerom i brašnom pa zakuvajte krem. Kada se prohladi, krem pomešajte sa otopljenom čokoladom i maslacem. Kore filujte pripremljenim kremom. Premažite dve kore pa poklopite trećom. Prelijte pripremljeni fondan preko kore. Ostavite kolač u frižideru da se stegne, pa ga secite na kocke. Dekorišite otopljenom čokoladom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.