Braća Jokići ponovo na tribinama: Ništa od zabrane za Strahinju, može da bodri Nikolu u LA-u

Protiv Strahinje nije podneta krivična prijava

25.04.2024. 21:33
  • Podeli:
braća jokići profimedia-662aafb9ea1e2.webp Foto: Profimedia

Veliku pažnju javnosti u SAD izazvala je neprimerena reakcija Strahinje Jokića, brata Nikole Jokića, koji je na drugom meču polufinalne serije između Denvera i Los Anđeles Lejkersa pesnicom udario jednog navijača u hali.

Protiv Strahinje nije podneta krivična prijava, policijska istraga je još uvek u toku, a kada se sve uzme u obzir, nema prepreke da se najstariji brat Nikole Jokića nađe u hali u Los Anđelesu.

"U ovom trenutku nema policijske zabrane i deluje da je Strahinja bezbezdan i što se tiče NBA lige", preneli su američki mediji.

Treća utakmica serije počinje u 04.00 posle ponoći po našem vremenu, a da li će Jokić imati podršku braće, ostaje da se vidi.

Nikola se nije oglašavao ovim povodom, a bavi se samo i isključivo dešavanjima na terenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()