Gužve na putevima i graničnim prelazima: Najveći broj vozila u smeru kao Beogradu i na GP Preševo

Na putevima u zapadnom delu Srbije tako je primetan povećan broj vozila a kraćih gužvi i kolona ima prvenstveno na putu od Zlatibora ka Užicu

06.05.2024. 15:30
  • Podeli:
gp preševo 06.05.2025. screenshot amss kamere-6638db46ee15f.webp Foto: Screenshot AMSS kamer

Intenzitet saobraćaja na putevima koji vode od turističkih centara kao i ka prestonici je danas popodne povećan.

Na putevima u zapadnom delu Srbije tako je primetan povećan broj vozila a kraćih gužvi i kolona ima prvenstveno na putu od Zlatibora ka Užicu i na auto-putu "Miloš Veliki", smer ka Beogradu.

Prema podacima JP "Putevi Srbije" od 01. do 04. maja kroz naplatnu stanicu u Preljini prošlo je 39.490 vozila, dok je za isti period kroz naplatnu stanicu u Pakovraću prošlo 41.633 vozila.

Od jutros u 07 do danas u 15 časova, kroz naplatnu stanicu Pakovraće prošlo je 6.981.

Trenutno na ovim naplatnim stanicama nema zadržavanja i na uključenje na sam auto-put čeka se manje od minuta. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()