Počeo udarni povratak sa praznika: Ibarska zakrčena, gužve se stvaraju na graničnim prelazima

Nepregledne kolone i gužve mogu se očekivati kako na putnim pravcima, tako i na graničnim prelazima

05.05.2024. 21:21
  • Podeli:
batrovci 5.5.2024 amss kamere-6637db6cddf84.webp Foto: Screenshot AMSS kamere

Kako se i očekivalo, gužve su već počele, a udarni produženi vikend je zavšren. Pred nama je još jedan zvanično neradni dan pa se najveći "udar" očekuje sutra na Đurđevcan.

Međutim, na društvenim mrežama već su se pojavili snimci nepreglednih kolona, a kod Barajeva, na ulazu u Beograd, u predvečernjim časovima reka vozila je doslovno milila, jedni uz druge.

Velike kolone formirale su se i na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u Srbiju, a tokom sutrašnjeg dana očekuju se gužve na svim graničnim prelazima.

Gužve su već počele na granici BiH i Hrvatske, gde su se takođe stvorile duge kolone.

A šta je Jovica Mitić iz AMSS-a za UNU savetovao vozačima baš vezano za povratak sa ovog udarnog vikenda poslušajte u videu:

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()