Anćelotijeva mudrost: Profesionalac sam, ne spuštam se na tuđi nivo

Dok je Barselona kritikovala Real, iskusni Italijan ne želi da uzvrati udarac

05.02.2024. 21:35
  • Podeli:
Karlo Anćeloti-6412ddd7596de.webp Foto: Profimedia

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti bio je nezadovoljan suđenjem na gradskom derbiju, koji je igrao u okviru 23. kola La Lige protiv Atletika.

To je samo nastavak primedbi na račun sudija u Španiji koje su postale učestale u poslednje vreme.

Iz Barselone su tako nedavno tvrdili da Real ima pomoć sudija, posebno nakon utakmice s Almerijom kada su tri diskutabilne VAR odluke otišle na stranu Madriđana.

Trener Barselone Ćavi i predsednik kluba Đoan Laporta žestoko su tada isprozivali velikog rivala.

Italijan drži nivo

Anćeloti je ovog puta smatrao da je njegov tim oštećen, ali nije želeo da uzvratiti Barseloni istom merom.

"Profesionalac sam i neću da se spuštam na njihov nivo i da pokažem nepoštovanje prema španskom fudbalu. Ne pitajte me za to više. Ne želim da se spuštam na taj nivo jer tu nema profesionalizma", poručio je Anćeloti.

Duel Reala i Atletika u 23. kolu La Lige završen je bez pobednika 1:1, a golove su postigli Diaz i Ljorente.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()