Bahar sa Karađorđa poručio: Spremni smo za Bern

Crveno-belima sada sledi put u Švajcarsku gde 28. novembra uveče igra presudni meč u Ligi šampiona protiv Jang Bojsa

25.11.2023. 19:08
  • Podeli:
bahar barak ata-6542b3b4253ad.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener Crvene zvezde Barak Bahar kratko je sumirao utakmicu sa Vojvodinom u Superligi.

Zvezda je pobedila u Novom Sadu sa 2:1, golovima Osmana Bukarija u trećem i 27. minutu i time je prevazišla pogodak Radomira Milosavljevića iz 13. minuta.

"Znali smo da će biti teška utakmica, jer nas je dočekao loš teren, ali smo bili agresivni i sa stavom. Prvo poluvreme je bilo odlično, dok smo drugo usporili, sve sa ciljem da utakmicu privedemo kraju i osvojimo važna tri boda protiv Vojvodine", kazao je Bahar, a preneo sajt kluba.

Crveno-belima sada sledi put u Švajcarsku gde 28. novembra uveče igra presudni meč u Ligi šampiona protiv Jang Bojsa.

"Na svaka tri dana igramo utakmice i moramo da se brzo oporavljamo. Čeka nas važan meč u Ligi šampiona i spremni smo za taj izazov", uverava Bahar.

Zvezda u prvenstvu ima 37 bodova, četiri manje od lidera Partizana na tabeli Superlige, dok je Vojvodina sa 22 boda na petom mestu tabele.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()