Da li je Bajern izgubio titulu: Tuhel ima jasan odgovor

Borusija pobedila ekipu iz Minhena prvi put od kada je Klop otišao iz Dortmunda

31.03.2024. 12:20
  • Podeli:
Tomas Tuhel-660938c3db1ac.webp Foto: Tom Weller/dpa via AP/Tanjug

Bajern Minhen je izgubio duel od Borusije Dortmund (0:2) prvi put od 2019. godine i time titulu prepustio Bajeru iz Leverkusena.

Bavarci zaostaju 13 bodova za vodećim Bajerom, sedam kola pre kraja. Ekipa iz Leverkusena nema poraz na 39 utakmica u svim takmičenjima ove sezone i potrebne su mu još tri pobede da zvanično osvoji prvu šampionsku titulu u Bundesligi.

Upitan da li su izgubljene nade za titulu, trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel je za Skaj Nemačka rekao: 

"Naravno. Posle ove utakmice, ne možemo ništa da kažemo. Koliko je to sada bodova? Čestitam Leverkuzenu", naveo je Tuhel.

Bajern je 2016. godine bio prvi klub koji je osvojio četiri uzastopne šampionske titule, a zatim je uvećao rekord tako što je osvojio svaku titulu od tada - 11 uzastopnih.

Bajer ima 23 pobede i četiri remija u prvenstvu i blizu je prve titule u istoriji. Klub je 1997, 1999, 2000, 2002. i 2011. godine bio vicešampion, a 2022. godine izgubio je u finalu Lige šampiona i Kupa Nemačke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()