Francuska -Austrija: Dešan izveo očekivan sastav, Ragnik izostavio Srbina

Austrija na startu bez Marka Arnautovića

17.06.2024. 20:32
  • Podeli:
francuska AP PhotoAlessandra Tarantino-667080e33bd0b.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino

Fudbaleri Austrije i Francuske igraju drugi meč prvog kola Evropskog prvenstva u fudbalu, koji će se odigrati na stadionu u Dizeldorfu.

Dešan je odlučio da upari Salibu sa Upamekanom pošto je Konate rovit, Kante je opet u startnoj postavi, pošto je povređen Čuameni, dok će u napadu društvo Embapeu i Dembeleu praviti Markus Tiram. Što se tiče Austrije Ragnik je ostavio Marka Arnautovića na klupi.

Austrija: Penc, Poš, Danso, Feber, Mvene, Šeivald, Grilič, Lajmer, Sabicer, Baumgartner, Gregorič.

Francuska: Menjon, Kunde, Saliba, Upamekano, Teo Ernandes, Kante, Rabio, Grizman, Dembele, Embape, Tiram. 

Meč se igra od 21 sat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()