Đorđe Petrović debitovao u porazu Čelsija: Srbin kasno stao na gol "plavaca"

Srbin je ušao na teren u 84. minutu, kada se povredio Robert Sančes

10.12.2023. 19:09
  • Podeli:
robert sančez-levo i đorđe petrović, fk čelsi - 10 dec 2023 - foto AP Photo Jon Super Tanjug-6575fbbc8108f.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Fudbaleri Evertona pobedili su na svom terenu ekipu Čelsija sa 2:0 (0:0) golovima Abdulaja Dukurea u 54. i Luisa Dobina u 92. minutu.

Srpski golman Đorđe Petrović branio je od 84. minuta za Čelsi, pošto se povredio prvi čuvar mreže "plavaca" Robert Sančes. Petrović je u avgustu stigao u Čelsi, a na meču sa Evertonu debitovao je za londonski klub.

Čelsi je 12. na tabeli Premijer lige sa 19 bodova, dok je Everton 17. sa 13 poena. Čelsi će u narednom kolu dočekati Šefild junajted, dok će Everton gostovati Barnliju.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()