Dortmund doneo Bundesligi petog predstavnika u LŠ

Pored njih, pet predstavnika ima jedino Italija

02.05.2024. 23:30
  • Podeli:
dortmund-663342b2ba2e8.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner

Fudbaleri Borusije Dortmund su pobedom u prvom meču polufinala Lige šampiona obezbedili i peto mesto Bundesligi u novoj sezoni najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi.

To znači da su Nemci osvojili 18,357 poena, koji su na drugom mestu, jer su na prvom mestu Italijani sa 19,428 i te dve zemlje će u novoj sezoni Lige šampiona imati po pet predstavnika.

Englezi u završnici evropskih takmičenja imaju samo Aston Vilu i to u Ligi konferencija, dok Francuzi su na dva predstavnika.

Tako će sledeće sezone iz Bundeslige u Ligu šampiona, Bajer Leverkuzen, Bajern Minhen, Štutgart, Lajpcig i Borusija Dortmund.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()