Dresen posle dogovora sa Tuhelom: Tim je odgovoran za situaciju u kojoj se nalazimo

Bajern podbacio u Ligi šampiona

21.02.2024. 13:29
  • Podeli:
Tan2023-04-1122581352_0 bajern liga šampiona AP PhotoDave Thompson-643687de30192.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Trener Bajerna Tomas Tuhel na kraju sezone odlazi iz Minhena. On je posle sporazumnog dogovora sa čelnicima kluba izjavio "da će da učini sve da postigne maksimalne rezultate sa ekipom do kraja sezone".

"Posle otvorene rasprave došli smo do zaključka da ugovor raskinemo na kraju sezone. Klub želi da traži novi smer sa novim trenerom od naredne sezone. Do tada ćemo od svakog pojedinca u klubu insistirati da da sve od sebe kako bismo ostvarili maksimalan učinak u Ligi šampiona i Bundesligi", rekao je izvršni predsednik Bajerna Jan-Kristijan Dresen.

Tuhel je preuzeo mesto trenera Bajerna u martu 2023. godine, a imao je ugovor do 30. juna 2025. On je prošle sezone sa Bajernom osvojio titulu u Bundesligi, a sada je istakao da fudbaleri snose odgovornost za rezultate.

"Smatram da je tim odgovoran za situaciju u kojoj se nalazimo, posebno u Ligi šampiona. Pošto smo izgubili 1:0 od Lacija, uveren sam da ćemo u revanšu uz podršku naših navijača da obezbedimo plasman u narednu fazu takmičenja", dodao je Dresen.

Bajern se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa osam bodova manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()