Filip Kostić sutra na snimanju: Da li ima šanse da nastavi takmičenje?

On je povredio ligamente kolena u finišu prvog poluvremena meča protiv Engleske

17.06.2024. 18:05
  • Podeli:
filip kostic profimedia-666f413f66de7.webp Foto: Profimedia

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić biće sutra podvrgnut snimanju povređenog kolena, a od rezultata nalaza zavisiće da li će igrač Juventusa moći da pomogne "orlovima" u nastavku Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Kostić je povredio ligamente kolena u finišu prvog poluvremena meča protiv Engleske u prvom kolu grupe C na EP u Nemačkoj.

 Srpski fudbaler je zamenjen u 43. meča sa Engleskom, koji je sinoć odigran u Gelzenkirhenu. Engleska je pobedila Srbiju rezultatom 1:0.

Srbija će u četvrtak od 15 sati igrati sa Slovenijom u drugom kolu grupe C. 

"Orlovi" će poslednji meč u grupnoj fazi EP odigrati 25. juna protiv Danske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()