"Fudbal je i igra grešaka": Milojević zna šta je Zvezdu skupo koštalo u meču protiv Benfike

Fudbaleri Crvene zvezde će u ponedeljak gostovati Partizanu u derbi meču devetog kola Superlige Srbije

19.09.2024. 21:43
  • Podeli:
vladan milojević, 19 sept 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages 19, septembar, 2024-66ec7d9fec534.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Odigrali smo dobru utakmicu, međutim primili smo i dva jeftina gola, koja su nas skupo koštala, izjavio je večeras trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraza od Benfike u Ligi šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras u Beogradu od Benfike sa 2:1 (2:0) u prvom kolu Lige šampiona.

"Nije lako vratiti se posle 0:2, mnogo je drugačije kada je na poluvremenu 0:0. Reakcija je bila dobra, nastavili smo da igramo onako kako smo želeli. Mislim da smo odigrali dosta dobro protiv jedne jako dobre ekipe, ali ponavljam jeftine golove smo primili. Ali, fudbal je i igra grešaka", rekao je Milojević za TV Arena Sport.

Mladi fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović morao je zbog povrede da izađe iz igre u prvom poluvremenu.

"Ne znamo kakva je situacija sa Mimovićem. Imali smo mnogo rovitih igrača, Radonjić nije bio spreman kao ni Drkušić. Nismo želeli da rizikujemo i onda smo morali nešto da menjamo, ali nije to imalo toliki uticaj na igru", dodao je trener Crvene zvezde.

Standings provided by Sofascore

Fudbaleri Crvene zvezde će u ponedeljak gostovati Partizanu u derbi meču devetog kola Superlige Srbije.

"Svaka utakmica je bitna. Trebalo bi da se odmorimo, imamo sutra trening, spremićemo se, videćemo i idemo dalje", istakao je Milojević.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()