Fudbaleri TSC-a pobedili Voždovac i obezbedili drugo mesto pred plej-of

TSC sad ima 62, a Crvena zvezda 82 boda na tabeli Super lige Srbije

11.04.2023. 21:18
  • Podeli:
fudbal_lopta-641d7564a0550.webp Foto: Pixabay

Fudbaleri TSC-a su kao gosti pobedili Voždovac 3:1, odložili najmanje za jedno kolo proslavu titule Crvenoj zvezdi, a sebi obezbedili drugo mesto na tabeli pred start plej-ofa.

Na popularnom "krovu" poveo je Voždovac preko Teodorovića u 13. minutu, ali je onda usledio ekspresan preokret Topolčana. Prvo je Jovanović postigao gol za izjednačenje u 22. minutu utakmice na asistenciju Ilića, da bi u 30. minutu nepotrebno poigravanje golmana domaćih Katića kaznio najbolji strelac gostiju Ratkov.

Konačan rezultat postavio je Mirčevski u šestom minutu nadoknade vremena, kad je iskoristio novi kiks danas katastrofalnog golmana domaćih Katića.

TSC sad ima 62 boda, a Crvena zvezda 82. Zna se da će ekipa iz Bačke Topole biti druga pred plej-of, a da su crveno-beli prvi, što znači da će na startu doigravanja ekipa Žarka Lazetića gostovati na stadionu Rajko Mitić. Crvenoj zvezdi će biti dovoljan bod u tom meču da i teoretski obezbedi šestu uzastopnu titulu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()