Gazeta: Treneru Fjorentine je dosta Jovića

Vinćenco Italiano je "slučaj Jović" prebacio na Upravni odbor kluba, iako svi znaju da je teško rešiti se ugovora

19.01.2023. 15:04
  • Podeli:
Luka Jović-1666076560206.webp Foto: Profimedia

Luka Jović (25) se vratio u vesti, ali ne zbog dobrih nastupa nego zbog neispunjavanja očekivanja. Italijanska Gazeta delo Sport pokrenula je priču o nezadovoljstvu trenera Fjorentine Vinćenca Italiana srpskim napadačem. Tačnije, kako piše list, "Italijano je umoran je od svog igrača, toliko da je stvar oko Jovića prebačena na upravni odbor italijanskog kluba i oni su već krenuli u pronalaženje rešenja".

Slučaj nije jednostavan. Gotovo je nemoguće rešiti se uogovra sa Jovićem. Plata reprezentativca Srbije u Fjorentini je oko 3 miliona evra sa bonusima, a od prodaje bi 50 odsto išlo na račun Real Madrida

Italijanski trener, prema pisanju Gazete, traži zamenu i alternativu pronalazi u Kabralu kome će dati prednost do kraja sezone. U klubu je svima jasno da je teško rešiti 'slučaj Jović' i zbog toga što je do kraja prelaznog roka ostalo desetak dana.

Jović je prošlog leta stigao u Firencu i prvo je hvaljen u ljubičastom dresu, a potom je kritikovan. U početku je dobijao minute, ali nikada nije uspeo da bude uverljiv i da ulije poverenje stručnom štabu. 

U 16 ligaških utakmica postigao je samo tri gola. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()