Golovin ostaje veran Monaku: Potpisao ugovor na pet godina

Ruski fudbaler je za Monako odigrao 209 utakmica i postigao 31 gol

04.10.2024. 20:38
  • Podeli:
Tan2024-09-1922452593_7 aleksandr golovin (AP PhotoLaurent Cipriani-6700356bb5d5f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Ruski fudbaler Aleksandar Golovin potpisao je novi ugovor do 2029. godine sa Monakom, saopštio je danas taj klub.

Golovin (28) igra na poziciji ofanzivnog veziste, u Monako je došao 2018. godine iz moskovskog CSKA za 30 miliona evra.

"Veoma sam srećan zbog ovog produžetka ugovora. Klub je pokazao poverenje u mene, nastaviću da pružam svoj maksimum igrajući za Monako. Uveren sam da ćemo postići velike stvari", rekao je Golovin, prenosi klupski sajt.

Ruski fudbaler je za Monako odigrao 209 utakmica i postigao 31 gol. On je igrač sa najdužim stažom u klubu i najbolji asistent (39) Monaka u 21. veku.

Golovin je za reprezentaciju Rusije odigrao 47 utakmica na kojima je postigao šest golova.

Monako ima 16 bodova u francuskom prvenstvu i nalazi se na deobi prvog mesta.

Klub iz Kneževine će 22. oktobra dočekati Crvenu zvezdu u meču trećeg kola Lige šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()