Gotovo je: Rade Krunić oblači dres Fenerbahčea

Turski velikan se ne šali

12.01.2024. 16:10
  • Podeli:
Rade Krunić_Profimedia-64d35b367c3b5.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i dosadašnji fudbaler Milana, Rade Krunić, postaće novi fudbaler turskog Fenerbahčea.

Celokupan transfer, trebalo bi da bude "težak" oko 4.000.000 evropskih novčanica, a vezista je već doputovao u Istanbul, gde će proći neophodne medicinske preglede i potpisati ugovor.

Krunić u poslednje vreme nije dobijao priliku u Milanu, i izrazio je želju da ode iz kluba, a Fener je odmah "uskočio" sa ponudom.

Turski klub je u prethodnom danu ozvaničio još jedno veliko pojačanje, s obzirom na to da je Leonardo Bonući potpisao ugovor.

Podsetimo, Krunić je u Srbiji nosio dres Donjeg Srema, a potom je okušao sreću u Italiji, i došao do prvog tima Milana, dok se u nekoliko navrata pominjao i kao potencijalno pojačanje Zvezde.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()