Gvardiola besan nakon utakmice sa Arsenalom: "Svi žele da nestanemo"

Prekipelo mu...

23.09.2024. 15:20
  • Podeli:
pep gvardiola, 10 avg 2024 - profimedia-0898493331-66c0aa52c3544.webp Foto: Profimedia

U velikom derbiju Premijer lige, fudbaleri Mančester sitija odigrali su nerešeno sa ekipo Arsenala 2:2.

Značajan deo engleskih novinara osuo je paljbu po Sitiju i Gvardioli.

"Tokom sezone možete da kažete: "Ovo je loša sezona". Međutim, neprihvatljivo mi je kada neko za jednu utakmicu napiše "ovo je sramota, katastrofa". Ne, to je samo 90 minuta kada je možda protivnik bio bolji", rekao je Gvardiola komentarišući utakmicu.

Na terenu je sve prštalo od poteza i startova koji su u pojedinim momentima bili grubi, nesportski, pa i nepristojni. Već posle tri sekunde je udaren Rodri koji se previjao na terenu isto kao i u 20. minutu kada je definitovno zbog povrede morao sa terena.

Zbog ovoga je Gvardiola rekao šta mu je na duši.

"Imam utisak da svi žele da se ovaj klub ugasi, da nestane sa lica Zemlje. Meni je žao, ali mi smo još uvek tu i pobeđujemo zato što imamo mnogo više boljih dana nego naši rivali", prkosno je poručio Gvardiola novinarima, igračima, ali i navijačima rivalskih klubova širom Engleske i Evrope.

Podsetimo, dodatnu frustraciju kod Gvardiole i svakog člana uprave, pa i brojnih navjača, rađa i potpiruje aktuelno suđenje protiv Mančester sitija.

U ovom procesu su "građani" optuženi za kršenje 80 finansijskih pravila, a suočavaju se i sa 35 optužbi da nisu sarađivali sa Premijer ligom tokom istrage.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()