Gvardiola o Barseloni: Ta vrata su zatvorena

On je branio boje katalonskog kluba i kao igrač i kao trener

10.06.2024. 23:00
  • Podeli:
Pep Gvardiola-6502b66db25b4.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da više nikada u karijeri neće voditi Barselonu.

On je podigao Barselonu na viši nivo nasledivši Frenka Rajkarda 2008. godine i za četiri sezone stekao status jednog od najboljih trenera sveta, što je kasnije samo nadograđivao kroz Bajern i Mančester siti.

Ugovor sa "građanima" mu ističe 2025. godine, pitanje je da li će doći do potpisa novog, a kakve su šanse da se vrati u Barselonu u budućnosti?

"Ta vrata su zatvorena", jasan je bio Pep Gvardiola.

Gvardiola je potpuno otpisao povratak u Barselonu uprkos tome što je u klubu proveo skoro dve decenije kao igrač i trener.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()