Gvardiola: Sa De Brujnijem je sve lakše i bolje

U našoj igri nema taktike, to je sve talenat, smatra trener Sitija

14.01.2024. 12:27
  • Podeli:
Kevin de Brujne-65a3c521cbd35.webp Foto: Owen Humphreys/PA via AP/Tanjug

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je njegovom timu lakše da igra kada se u startnoj postavi nalazi belgijski fudbaler Kevin de Brujne, prenose britanski mediji.

Mančester siti je u gostima pobedio Njukasl 3:2 u 21. kolu Premijer lige. Njukasl je posle prvog poluvremena vodio 2:1.

De Brujne se prošle nedelje vratio na teren pošto se oporavio od povrede. On je ušao u igru u 69. minuta meča sa Njukaslom. Belgijanac je u 74. minutu izjednačio na 2:2, a onda je asistirao Oskaru Bobu u 91. minutu za pobedu od 3:2.

"Igrali smo isto i bez njega, ali ako želimo da pobedimo potrebni su nam igrači kao De Brujne i Erling Haland. Što se tiče same igre, godinama smo zajedno, znamo šta da radimo. Ali, vizija, kvalitet u poslednjoj trećini, videti nešto drugačije... Tu nema taktike, nego je to talenat. Šta više da kažem za Kevina i za svih ovih devet godina u timu?", istakao je Pep Gvardiola.

Mančester siti je drugi na tabeli Premijer lige sa 43 bodova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()