IMT prekinuo seriju poraza: Traktoristi savladali ekipu Tekstilca

Ekipa iz Beograda se posle ove pobede nalazi na 13. mestu sa istim brojem bodova kao njihov današnji rival, koji je na jednom mestu iza.

25.10.2024. 18:29
  • Podeli:
milan djordjevic imt-671bc74c5d50d.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri IMT prekinuli su seriju od šest poraza u nizu.

"Traktoristi" su kao domaćini na utakmici koja se igrala na stadionu u Loznici savladali ekipu Tekstilca sa 2:0.

IMT je stigao do prednosti golom Alena Stevanovića u 32. minutu igre, posle asistencije Irfana Zulfića.

Zulfić je bio asistent i kod drugog gola koji je postigao Miloš Jović u 61. minutu meča i tako je doveo svoj tim na prag pobede.

Potvrdu pobede je u 87. minutu doneo Nikola Glišić. 

Ekipa iz Beograda se posle ove pobede nalazi na 13. mestu sa istim brojem bodova kao njihov današnji rival, koji je na jednom mestu iza.

U sledećem kolu IMT putuje u Novi Pazar, dok Tekstilac na svom terenu dočekuje Radnički Niš. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()