Kejn pohvalio Srbiju: Težak protivnik sa dobrim igračima

Nije štedeo lepe reči na račun "Orlova"

16.06.2024. 23:23
  • Podeli:
hari kejn AP PhotoAndreea Alexandru-666f57bfc508f.webp Foto: AP PhotoAndreea Alexandru

Kapiten engleske reprezentacije Hari Kejn izjavio je da je njegov tim naišao na teškog rivala u Srbiju u prvom meču Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Kada se sve sagleda, zaslužena pobeda. Najvažnije je proći grupu. Znali smo da nas čeka teška utakmica, jer Srbija ume da preti i ima nekolicinu odličnih igrača. Nametnuće borbu i mislim da smo odgovorili zaista dobro. Bio je deo igre u drugom poluvremenu kada smo kampovali u kaznenom prostoru i bilo je teško da izađemo iz njega, ali na kraju važna pobeda za nas", sumirao je Kejn.

Nije štedeo pohvale na račun Srbije napadač Bajerna.

"Teška utakmica, oni su težak protivnik sa dobrim igračima. Dobro smo se držali i dobro je što smo osvojili tri boda koja će nam pomoći da prođemo u drugi krug. Dobro je što smo danas pobedili".


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()