Klopa naljutila priča o transferima: Neću odgovoriti na to pitanje

Redsi danas igraju derbi protiv Mačester Sitija

01.04.2023. 13:30
  • Podeli:
jurgen klopp - reuters-63f7279a535c5.webp Foto: Reuters

Nemački stručnjak Jurgen Klop juče je održao konferenciju za medije na kojoj je najavio utakmicu 29. kola engleske Premijer lige u kojoj njegova ekipa gostuje kod Mančester Sitija na Etihadu. Osim o utakmici, Klop je pričao o transfer politici Liverpula i odgovarao na pitanja novinara.

Novinare je između ostalog zanimalo i da li će Liverpul nastaviti lov na Džuda Belingama iz Borusije Dortmund. 

Naime, već neko vreme se piše da su za ovog engleskog veznjaka zainteresovani Real Madrid i Liverpul, ali i brojni drugi evropski velikani.

"Neću odgovoriti na to pitanje jer nikad ne pričamo o takvim stvarima. Trošićemo na leto, to je ono što sa sigurnošću mogu reći. Liverpul će ulagati u ekipu na leto. U koga, koliko i takve stvari, to stvarno ne bih komentarisao", rekao je Klop.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()