Lazetić pred pripreme: Zahtevi i izazovi biće veći

Kao i svaki trener, i ja želim da imamo duplirane pozicije igrača istog kvaliteta, kaže trener TSC

22.06.2023. 10:44
  • Podeli:
Žarko Lazetić_Foto Bane T Stojanović ATAImages Pixsell-1667650429038.webp Foto: Bane T. Stojanović / ATA Images / Pixsell

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je da njegov tim očekuju velika iskušenja u narednoj sezoni, jer će tim iz Bačke Topole igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Fudbaleri srpskog vicešampiona su počeli pripreme za narednu sezonu.

"Fudbaleri su prethodnih dana uradili testiranja i lekarski pregled, a predviđeno je da kod kuće treniramo narednih deset dana. Prvu utakmicu igraćemo prvog jula sa Voždovcem, da bi već trećeg otputovali na jedanaestodnevne pripreme na Pohorje. Po povratku, 14. jula, ostaće nam još nedelju dana do početka prvenstva", rekao je Lazetić, prenosi zvanični sajt kluba.

TSC će u Sloveniji odigrati tri pripremne utakmcie protiv Celja, Šturma i Kišvarde.

"U svakom smislu krećemo od nule i po pitanju bodova na tabeli, a i u pokušaju da nadogradimo tim. Zahtevi u igri biće veliki, pred nama su i veća iskušenja jer ćemo igrati Evropu. To nam je svima jaka motivacija i izazov tako da moramo što bolje da se prilagodimo onome što nas čeka. Treba da budemo još kvalitetniji, jer to od nas očekuje klub, a i svima nam je želja da ostvarimo ciljeve", dodao je trener TSC-a.

U TSC planiraju da nadomeste odlaske pojedinaca novim igračima koji će biti adekvatna pojačanja.

"Znamo šta nam treba pošto su iz kluba otišli i Luka Ilić, Petar Ratkov i Jug Stanojev, kome je istekao ugovor. Gledaćemo da pojačamo tim tako da konkurencija na svim pozicijama bude jaka. Cele prošle sezone smo odigrali 40 utakmica, a u polusezoni pred nama će ih biti 30. Samim tim trebaće nam više fudbalera koje možemo da rotiramo. Kao i svaki trener, i ja želim da imamo duplirane pozicije igrača istog kvaliteta. Mislim da smo na dobrom putu da to ostvarimo, a klub čini sve što može da to bude što pre. Naravno, obaveštavaćemo javnost iz dana u dan o pojačanjima, promenama i svim novitetima u timu. Rezultati će se videti u prvenstvu, na prvim utakmicama koje odigramo", zaključio je Lazetić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()