Lepa vest za klub iz Humske: UEFA ukinula suspenziju Partizanu

Crno-beli bez bilo kakvih ograničenja mogu da izađu na tržište

08.07.2024. 14:20
  • Podeli:
partizan fk partizan-667c61cb57af6.webp Foto: FK Partizan

Disciplinska komisija FIFA ukinula je zabranu registracije novih igrača ekipi Partizana.

Crno-beli bez bilo kakvih ograničenja mogu da izađu na tržište, iako su oni bili aktivni i tokom trajanja suspenzije.

Tačno 10 dana pre nego što bi trebalo da pošalju zvaničan spisak igrača za prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Partizan je dobio "zeleno svetlo" da registruje pojačanja.

Za sada, "parni valjak" je angažovao pet fudbalera:  Nihad Mujakić (Ankaraguču), Kervin Ariaga (Minesota), Ibrahim Zubairu (Jedinstvo Ub), Mario Jurčević (Apolon) i Đorđe Jovanović (Bazel).

Svi oni će biti u konkurenciji za meč sa prvo kolo Superlige Srbije i dvomeč sa Dinamom iz Kijeva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()