Mbape se hitno oglasio povodom optužbi za navodno silovanje

Švedski mediji prenose da je stokholmskoj policiji protiv fudbalera Francuske i Real Madrida Kilijana Mbapea podneta prijava za silovanje.

16.10.2024. 13:45
  • Podeli:
mbape-667001e31d10f.webp Foto: AP Photo/Hassan Ammar

Protiv francuskog fudbalera Kilijana Mbapea u Švedskoj je podneta prijava za silovanje, prenose švedski mediji. Vest je odjeknula u Francuskoj, fudbalska zvezda je navela da je reč o lažnim vestima, dok je Mbapeov advokat saopštio da "prijava ne znači da je to i istina".

Švedski mediji prenose da je stokholmskoj policiji protiv fudbalera Francuske i Real Madrida Kilijana Mbapea podneta prijava za silovanje.

Kako tamošnji mediji saznaju, prijava je podneta zbog silovanja koje se navodno dogodilo 10. oktobra u jednom hotelu u centru Stokholma.

Švedski javni servis SVT saznaje da je sumnja na Mbapea na nižem od dva nivoa, koji prema švedskom zakonodavstvu ne zahteva privođenje osumnjičenog.

Nakon što se informacija o prijavi za silovanje pojavila u švedskim medijima, kratko se oglasio i sam Mbape koji je na društvenoj mreži Iks naveo da je reč o "lažnim vestima".

Oglasili su se i advokati zvezde Real Madrida – Mari-Aliks Kanu-Bernar je za francuske medije rekla da Kilijan Mbape neće "ni pod kakvim okolnostima tolerisati da se njegov integritet, reputacija i čast budu ukaljani zbog neosnovanih insinuacija".

"Ne znamo protiv koga je podneta prijava, ja ne znam ni da li je prijava podneta protiv njega", navela je advokatica.

Dodala je kako je Mbape zaprepašćen medijskom pomamom i ponovila da "nije učinio ništa loše".

Rojters prenosi da je Mbape sa svojim prijateljima boravio u privatnoj poseti Stokholmu koji su napustili 11. oktobra.

U utorak je prisustvovao treningu Real Madridu, a španski klub se nije oglašavao o navodima medija o Mbapeu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()