Milojević pred Vojvodinu: Jaki su kao kolektiv i igraju sa puno samopouzdanja

Vojvodina dočekuje Zvezdu sutra od 17.30 sati u drugom kolu plej-ofa Superlige

27.04.2024. 16:59
  • Podeli:
vladan milojević, 23 april 2024 - foto Tanjug Jadranka Ilić (2)-6627cb8541fd5.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

"Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči gostovanja u Novom Sadu u drugom kolu plej-ofa Superlige.

Vojvodina dočekuje Zvezdu sutra od 17.30 sati.

"Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru " istakao je Milojević i dodao da će posle poslednjeg treninga znati da li može da računa na sve igrače.

"Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu", naglasio je Milojević.

Zvezda i Vojvodina ponovo će se sastati u finalu Kupa 23. maja.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()