Mimović: Uvek se radujem punoj Marakani, bićemo sve bolji

Fudbaleri Zvezde u subotu od 20 časova na svom terenu dočekuju Novi Pazar

07.08.2024. 23:15
  • Podeli:
mimovic fk crvena zvezda (2)-66b37aaf41f3b.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović izjavio je danas da se raduje predstojećoj utakmici protiv Novog Pazara u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Zvezde u subotu od 20 časova na svom terenu dočekati Novi Pazar.

"Radujem se svakoj novoj utakmici, pogotovo kad igramo na Marakani pred našim navijačima. Bili smo ubedljivi protiv Tekstilca, tako da očekujem dobru partiju i protiv Novog Pazara, pred što više zvezdaša. Sezona polako hvata zamah, osećamo se sve uigranije, i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji", rekao je Mimović, prenosi sajt kluba.

 On je poručio da mu dosta znače saveti trenera i starijih saigrača.

 "Što se mene lično tiče, trudim se da što više napreduje i mnogo mi znače saveti trenera i starijih saigrača. Dosta sam opušteniji na terenu nego prethodnoh proleća i potrudiću se da pružim što bolje partije u nastavku sezone. Čekaju nas uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali smo fokusirani isključivo na prvu narednu utakmicu i želimo da trijumfujemo. Kvalitetno radimo i sa pravom smo optimisti", izjavio je fudbaler Zvezde.

Mimović je istakao da u Zvezdinom timu ima dosta mladih igrača koji su prošli školu "crveno-belih".

 "Da ih ne nabrajam sad sve, ali zaista se kvalitetno radi i drago mi je što vidim mnogo nekadašnjih saigrača iz mlađih selekcija kako danas zajedno igramo i u prvom timu. Znamo da zvezdaši imaju poseban osećaj prema deci ponikloj u klubu i da vole da ih u što većem broju vide na terenu, a mislim da nikada ranije nije bio ovoliki broj igrača iz škole. U kombinaciji sa iskusnim domaćim igračima i kvalitetnim strancima, imamo formulu za uspeh", zaključio je Mimović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()