Mitrović optimističan nakon Engleske: To je fudbal, idemo dalje

Hrabru igru je pokazao naš tim

16.06.2024. 23:15
  • Podeli:
mitrovic AP PhotoFrank Augstein-666f55bbb633d.webp Foto: AP PhotoFrank Augstein

Fudbalska reprezentacija Srbije je poražena u prvom meču na Evropskom prvenstvu od Engleske. Rezultat je bio 1:0, a jedini gol na meču postigao je Belingem.

Nakon meča, najbolji srpski fudbaler Aleksandar Mitrović je izneo svoje utiske.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, zaslužili smo sigurno malo više, ali dobro to je fudbal. Drugo poluvreme smo odigrali dobro, ali pred nama su dve jako bitne utakmice. Nedostajao nam je taj završni pas i kreativnost", kazao je on i dodao:

"Pokazali smo zube, dominirali smo u drugom poluvremenu i bili bolja ekipa, idemo dalje, imamo još dve jako bitne utakmice, nadamo se najboljem".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()