Murinjo biranim rečima o Džeku: Podseća me na mene

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je postigao 3 gola u pobedi nad Luganom

24.07.2024. 12:45
  • Podeli:
mourinho dzeko Fotospor-667d307617b37.webp Foto: Fotospor

Novi trener Fenerbahčea Žoze Murinjo oduševljen je Edinom Džekom.

Naime, reprezentativac Bosne i Hercegovine je u pobedi nad Luganom postigao čak tri gola.

"Edin je odigrao vrlo, vrlo dobro. Dati tri gola u bilo kojoj utakmici je fantastična stvar. Taj čovek ne stari. Podseća me na mene kad sam bio mlađi.

Priča puno, žali se previše. Ima emociju mladića i srećan je jer kada sam ja radio takve stvari, uvijek sam dobijao crveni karton", rekao je Murinjo.

I Edin je imao lepe reči na račun Portugalca.

"Murinjo je veliki karakter i u njemu ima različitih osoba. Zabavan je kada se šali, a kada je ljut, onda je stvarno ljut".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()