Na pomolu velike promene u Fudbalskom savezu: Piksi dobija otkaz?

Srbija je oborila negativni rekord na takmičenju po broju šuteva u protivnički gol

26.06.2024. 17:31
  • Podeli:
piksi reuters-667a6ae35f512.webp Foto: Reuters

Srpski selektor Dragan Stojković Piksi mogao bi uskoro da ostane bez posla.

Kako prenosi Telegraf, Piksi više neće biti selektor Srbije i nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu biće mu uručen otkaz.

Njegovi izabranici su osvojili tek dva boda u grupnoj fazi protiv Engleske, Slovenije i Danske i ono što je interesantno, postigli samo jedan gol.

Srbija je oborila negativni rekord, imala je najmanji broj šuteva na gol protivnika u prvom poluvremenu na ovom šampionatu.

Može to da se posmatra i iz drugog ugla: Dva remija i jedan poraz uz samo dva primljena gola, ali...

Ne može da se kaže da neuspeha nema ukoliko vam ekipa završi na poslednjem mestu u grupnoj fazi i zbog toga se veruje da je Piksi već sad bivši selektor.

Međutim, kola se neće slomiti samo na Piksiju, već sledi ozbiljna čista u čitavom Fudbalskom savezu Srbije, što je potvrđeno pomenutom mediju sa nekoliko adresa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()