Nakon debakla na EURO: Fudbaleri Srbije napravili pobunu protiv Piksija

"Orlovi" se u sredu uveče vraćaju u Srbiju

26.06.2024. 15:52
  • Podeli:
piksi (2)-666fdba1349a0.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner

Fudbaleri Srbije nisu na slavan način završili svoje takmičenje na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Naši su završili takmičenje  posle grupne faze, jer su u poslednjem kolu remizirali sa reprezentacijom Danske, što nije bilo dovoljno da se obezbedi osmina finala.

Ubrzo posle novog kraha nacionalnog tima stigle su informacije, koje i nisu tako dobre po budućnost reprezentacije.

Naime, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i njegov brat Vanja su navodno izjavili da oni neće igrati za reprezentaciju dok je god Dragan Stojković na mestu selektora, javljaju srpski tabloidi. Takođe, navodno se njima pridružio i prvi golman naše selekcije Predrag Rajković.

Videćemo šta o ovim tabloidnim glasinama imaju da kažu fudbaleri, koji se u sredu uveče vraćaju u Srbiju, ali i FSS koji bi sigurno trebalo da se oglasi narednih dana o rezultatu na EP.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()