Napredak prozvao Partizan posle debakla: Zna li se kako se završio drugi set?

Crno-beli su doživeli pravi debakl od Dinama iz Kijeva

24.07.2024. 14:00
  • Podeli:
napredak partizan-669b519f41b44.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz u poljskom Lublinu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona od ekipe Dinama iz Kijeva (2:6).

Nije ovo bilo veče crno-belih, Ukrajinci su posle meča veličali svoju pobedu, posebno zbog toga što je došla protiv srpskog kluba, a nisu mirovali ni klubovi iz Superlige Srbije.

Ekipa Napretka, koja je baš izgubila od Partizana prošlog vikenda u Superligi u Humskoj (0:1) golom Saldanje brutalno prozvala crno-bele i pokušala da se našali zbog užasnog rezultata u Poljskoj.

"Zna li se, možda, kako se završio drugi set sinoć? - napisao je "X" nalog ekipe Napretka odgovarajući na poruku jednog od navijača crno-belih.

Aludirali su Kruševljani da je meč završen teniskim rezultatom, a ispod su se samo ređali komentari navijača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()