Perez: Benzema je miks Ronalda i Zidana, on radi dva posla istovremeno

Nije da mi postaju dosadne vesti o Mbapeu, jednostavno ih više ne čitam, rekao je predsednik Real Madrida

18.10.2022. 15:23
  • Podeli:
Florentino Perez-1666099397989.webp Foto: Profimedia

Predsednik fudbalskog prvaka Evrope Real Madrida Florentino Perez izjavio je da više i ne čita vesti o napadaču PSŽ Kilijanu Mbapeu.

Madriđani su pokušali da dovedu Francuza na kraju prošle sezone, ali se on odlučio da ostane u Parizu i potpisao novi ugovor sa "svecima".

Mbape se sada, prema pisanju francuskih medija, naljutio i želi da ode iz Francuske u januaru, ali Perez ne mari za to.

"Nije da da mi to dosađuje, ali više ne čitamo vesti o Mbapeu", rekao je Perez za radio "Kadena Ser" na ceremoniji dodele "Zlatne lopte" napadaču Real Madrida Karimu Benzemi u Parizu.

Predsednik "kraljevskog kluba" pohvalio je napredak brazilskih napadača Vinisijusa Žuniora i Rodriga.

"Ne znate šta može da se dogodi u budućnosti, ali napadači Reala napreduju spektakularnim tempom, godinu za godinom. Rodrigo i Vinisijus su dva sjajna igrača, mladi su i imaju ceo život ispred sebe da napreduju. Real je fokusiran samo na igrače koje ima i volimo ih", rekao je predsednik prvaka Evrope.

Perez je u superlativima govorio o dobitniku "Zlatne lopte" Karimu Benzemi.

"On je najbolji igrač u poslednje tri ili četiri godine. On je devetka koja je miks Ronalda Nazarija i Zinedina Zidana. On radi dva posla istovremeno, vuče konce u napadu kao Zidan i šutira kao Ronaldo", zaključio je prvi čovek Reala.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()