Piksi: Igrali smo hrabro, naterali smo Engleze da se brane

Naredni meč naš tim igra protiv Slovenije

16.06.2024. 23:31
  • Podeli:
piksi AP PhotoMartin Meissner-666f59b0870e0.webp Foto: AP PhotoMartin Meissner

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske na startu Evropskog prvenstva rezultatom 1:0.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ponosan je na svoje izabranike posle utakmice.

"Isfrustriranost postoji kada izgubite utakmicu. To nije bio plan. Plan je bio totalno nešto drugo, a to je da pobedimo. Odigrali smo hrabro, moćno, nismo se uplašili osim prvih 15 minuta gde smo svesno dali loptu Englezima. Stajali smo dobro u zoni. Mislim da su i promene u drugih 45 minuta doprinele, mirnoća, pas igra, naterali smo Engleze da se brane. Treba da budemo ponosni na ono što smo prikazali. Rezultat je negativan, ali šta da radimo, idemo dalje. Nemamo čega da se stidimo. Možemo dosta toga, na sledećoj utakmici ćemo pokazati", rekao je Stojković za TV "Arena sport".

Upitan je i zašto Dušan Tadić nije igrao od početka.

"Nije povreda, nego deo taktike. Želeo sam da ga poštedim. Znao sam da će drugo poluvreme biti odlučujuće. Želeo sam ga svežeg, to je bio deo taktičkog plana. Pokazali smo da možemo da odigramo hrabro i pored jake Engleske. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najvećim timovima. Teško da možete da pobedite, a da ne postignete gol", istakao je Piksi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()